Hozzávalók:
A tésztához:
5 db tojás,
90 g cukor, 90 g liszt, 30 g kakaó, 1 csomag sütőpor
A
krémhez: (ha a tejszínes verziót készítenéd el)
200 ml
habtejszín, 250 g mascarpone, 30 g méz, 30 g vaníliás cukor,
Szintén a
krémhez: (Ha a pudingos verziót választanád)
1 csomag
tejszín ízű pudingpor, 250 ml tej, 8 dkg cukor, 2,5 dkg vaj, 15 dkg mascarpone
Elkészítés:
A tojásokat
kissé felverjük, hozzáadjuk cukrot, az átszitált lisztet, kakaóport, sütőport
és elkeverjük.
180 fokra
előmelegített sütőben 12 perc alatt megsütjük.
Ez a recept
egy 38*32 cm-es tepsiben készítjük. Az eredeti recept alapján 9 db-ra osztották fel, amik kissé
nagyobbak, mint eredeti társaik. Szóval szerintem lehet kisebbre is vágni. És hát,
ha már kipróbáltuk melyik a jobb, lehet, élből 2 adagot kell készíteni.