Gyulai kolbász 2 szál
só, bors, húsfűszer
többféle hagyma (vöröshagyma, lila hagyma, újhagyma, fokhagyma)
zsír
Elkészítése: A húst felszúrjuk úgy, hogy veszünk egy hosszú kést ami nem túl széles mert így szép lesz szeleteléskor. Ha nagyobb késsel tesszük akkor hely lesz a kolbász és a hús között és akkor nem lesz szép. Kívülről sózzuk, borsozzuk és megkenjük húsfűszerrel. Alufóliába szorosan betekerjük és éjszakára a hűtőbe tesszük. Másnap zsírral kikenjük bőségesen a tepsit és belehelyezzük a húst majd köré tesszük a sok felaprított hagymát. 60 percre betesszük a húst lefedve fóliával a sütőbe. Most kicsit hosszabb idő kellett. Az idő letelte után levesszük a fóliát és átsütjük.
https://www.youtube.com/watch?v=1csVHzCG69U