Hozzávalók: 10 szelet karaj
1 dl olaj a sütéshez
só. bors
kevés liszt
tetejére reszelt sajtot
Besamel: 5 dkg magarin, 5 dkg liszt, 0,5 dl tej szerecsendió, sajt
Elkészítése: A húsokat kiklopfoljuk, sózzuk borsozzuk és kevés lisztbe forgatjuk. Kevés olajon átsütjük és egy jénaiba tesszük egymás mellé. Ezután 160 fokra beletesszük a sütőbe 15 percig. Elkészítjük a besamelt. A vajon megpirítjuk kicsit a lisztet, felengedjük a tejjel és kb. 10 percig kevergetjük. Ízesítjük sóval, borssal, szerecsendióval és sajtot reszelünk bele. A besamelt rátesszük a hússzeletekre, bőségesen megszórjuk sajttal és pirosra sütjük.
https://www.youtube.com/watch?v=_pkM4XPLIys