TangZhong összetétele: RL90 Világos rozsliszt: 60g Víz: 420ml Tészta összetétele: TangZhong: teljes mennyiség RL90 Világos rozsliszt: 435g én teljes kiőrlésű lisztet használtam BL55 Finomliszt: 190g Búzasikér: 23g (hiánya esetén a mennyisége finomliszttel pótlandó!) Friss élesztő: 18g, vagy szárított: 5g Só: 17g Méz: 15g Olívaolaj, vagy egyéb étolaj: 15g Bors: kevés, ízlés szerint Köménymag (egész): 10g Víz: 170ml Az elkészítés menete: 1. TangZhong készítése, majd szobahőmérsékletre hűtése 2. Tészta dagasztása az összes tésztaképző alapanyag felhasználásával 3. Tésztaérés: 30 perc 4. Tészta osztása 9 × 155-160g-os darabokra, majd az elosztott tészta darabok gömbölyítése, felső felületük rozsliszbe forgatása, sütőlemezre helyezésük, esetleges lelapításuk 5. Kelesztés: 25-35 perc 6. Sütés: 250C°-ra előmelegített gőzzel telített légterű, alsó-felső sütési módba állított sütőbe kell behelyezni, majd a hőmérsékletet azonnal 225C°-ra csökkentve 15 percig sütni a gőzös légtérben. 15 perc után a hőmérsékletet tovább kell csökkenteni 200C°-ra, a gőzképzést meg kell szüntetni és a zsemléket további 10-13 perc alatt készre sütni. A teljes sütési idő így kb. 25-28 perc közé esik.