Hozzávalók:4 db csirkemell
1 doboz paradicsompüré kicsi
2-3 gerezd fokhagyma
4 szelet bacon
friss bazsalikom
só, bors
olaj
2 dl tejszín
rizs
1/2 kg friss paradicsom
olaj
reszelt sajt
Elkészítése: A csirkemelleket bevágjuk és kiterítjük majd jól kiklopfoljuk, sózzuk borsozzuk. A paradicsompürét összekeverjük a zúzott fokhagymával és kevés olajjal. Megkenjük a csirkemelleket. Mindegyikre teszünk 1-1 bacont, felaprított bazsalikomot és reszelt sajttal megszórjuk. Jól feltekerjük és hústűvel összetűzzük. Kevés olajon átsütjük. Elkészítjük a paradicsomot. Forró vízzel leforrázzuk, lehúzzuk a héját,felkockázzuk. A húst félre tesszük és a serpenyőbe beletesszük a paradicsomot, a bazsalikomot. Felöntjük kevés vízzel és puhára pároljuk. Ízesítjük fokhagymával és borssal, sóval. A végén visszatesszük a húsokat és pároljuk. Legvégén hozzáadjuk a tejszínt. Én most nemtettem bele de így is finom volt. Sűríthetjük kevés liszttel de én ezt is kihagytam belőle. Ferdén felszeleteljük és rizzsel tálaljuk.