Hozzávalók:
A piskótához: 6 db tojás
10 dkg liszt
10 dkg cukor
1 tk. vanília aroma
A krémhez: 25 dkg mascarpone
2,5 dl tejszín (Meggle cukrászhab)
15 dkg cukor
20 dkg fagyasztott málna
Elkészítése: A tojásfehérjét a 2/3 cukorral habbá verjük. A sárgáját a maradék cukorral és az aromával kikeverjük. A fehérjéhez hozzákeverjük a kikevert sárgáját majd az átszitált lisztet óvatosan belekeverjük. A gáztepsibe sütőpapírt fektetünk és erre öntjük a piskóta masszát. 200 fokos sütőben 15 perc alatt megsütjük.
A mascarponét kikeverjük a cukorral majd a tejszínt habbá verjük és a mascarponés krémbe keverjük. A felolvadt málnát a turmix fejjel pürésítjük és a krémhez adjuk. Pár szemet félre teszünk a díszítéshez.
Mikor megsült a tészta egy sütőpapírra borítjuk és feltekerjük még forrón. Mikor langyos lesz kitekerjük, megkenjük a krémmel. A tetejét is bevonjuk. Pár szem málnával díszíthetjük de sajnos olvadáskor kicsit levet ereszt.