Hozzávalók:
- 50 dkg darált háztartási keksz
- 15 dkg cukor
- 2,5 dkg cukrozatlan kakaópor
- 3 dl tej
- 1 vaníliás cukor
- 1 evőkanál rum aroma
Krém:
- 15 dkg margarin
- 20 dkg cukor
- 10 dkg kókuszreszelék
- 1 vaníliás cukor
- kókuszreszelék a külsejére
Elkészítés:
A kekszet a cukorral, a kakaóporral, a tejjel, a rum aromával és a vaníliás cukorral összegyúrjuk. Félretesszük amíg a krémet elkészítjük. A vajat a cukorral, a kókusszal és vaníliás cukorral jól összedolgozzuk. A kekszes masszát kettévesszük kinyújtjuk és megkenjük a fele krémmel. Szorosan feltekerjük kevés vízzel átkenjük és megszórjuk kókuszreszelékkel. (folpackon nyújtjuk, hogy szépen fel lehessen tekerni) Ezt megismételjük a másik felével is. Így két rudat kapunk belőle.