Hozzávalók: A piskótához:
6 tojás
25 dkg cukor
20 dkg finomliszt
5 dkg rétesliszt
1 deci olaj
1 deci tej1 sütőpor,
A krémhez:
0,5 dl tejszín (Meggle)
25 dkg mascarpone
15 dkg porcukor
3 db lime leve
pár csepp vanília kivonat
Elkészítése: A tojások sárgáját kikeverjük a cukorral, hozzáadjuk a tejet, olajat, liszttel elkevert sütőport, majd a tojás felvert habját.
A mascarponét kikeverjük a porcukorral majd hozzáadjuk a lime levét, A tejszínt felverjük. A tejszínbe belekeverjük a mascarponés krémet. 3 részre vágjuk a tortát és megkenjük a krémmel a külsejét is bekenjük majd a maradék krémet habzsákba töltjük és feldíszítjük a tortát. Vékonyra szeletelt citrommal is díszíthetjük.