2013. szeptember 3., kedd

Körömpörkölt lassúfőzőben

 
 
Hozzávalók: 4-5 db hagyma
                                2-3 gerezd fokhagyma
                     4 evőkanál paradicsompüré
                     2 evőkanál só
                     1 teáskanál kömény
                     pici csípőspaprika krém
                     3 kg köröm
                     lecsó 1/2 üveg házi
                     pirospaprika
                     víz
 
Elkészítése: A hagymát olajon megpároltam. Beletettem a fokhagymát és utána a par. pürét és a pirospaprikát. Felöntöttem vízzel és belekevertem a lecsót.
A lassúba tettem a körmöket és a hagymás öntettel leöntöttem és felöntöttem annyi vízzel, hogy éppen ellepje. 8 órára állítottam az óráját. Nagy sikere volt.
                                
 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése