Hozzávalók: 35 dkg eidami sajt apróra vágva. Nylon zacskóba 15 percig vagy amíg fel nem oldódik forró vízbe tesszük. Általában 2 zacskóba szoktam tenni nehogy kiszakadjon. A mai világban már lehet micróban is de én még nem próbáltam.
Töltelék hozzávalói: 15 dkg vaj
25 dkg párizsi
15 dkg gépsonka
10 dkg tarja
1 csokor petrezselyem
2 db olympia sajt
1 főtt tojás
fél fej hagyma
só, bors, pirospaprika
paprika, paradicsom
Miután felolvadt a sajt folpackot tettem a gyúródeszkára és kinyújtottam. A kész tölteléket amit felaprítottam és összekevertem rákentem a sajtra és két rudat formáztam. Nem tekertem csak kétoldalt felhajtottam. Utána hűtőbe tettem és másnap óvatosan felszeleteltem.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése