Hozzávalók:
- 25 dkg vaj
- 20 dkg porcukor
- 2 csomag főzős csokoládés pudingpor
- 2 tojás elhabarva
- 2 ek kakaó
- 1 marék mazsola
- 6 lap ostya kicsire{de nem morzsásra}összetörve
- ízlés szerint rum vagy rumaroma
Elkészítése: A 25 dkg margarint 20 dkg porcukorral gőz fölött felolvasztunk, majd levéve belekeverünk 2 csomag főzős csokis pudingport, 2 egész tojást kikeverve, 2 evőkanál kakaót, mazsolát, gőzre visszatesszük, kicsit kevergetjük. Levéve beletördelünk 1 csomag (6 lapos) ostyát, és ízlés szerint egy kicsi rumot/rumaromát teszünk bele. Folpack-al bélelt őzgerincformába tesszük. 1/2 napra hűtőbe tesszük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése