2014. december 2., kedd

Sülthús




Hozzávalók: 1,2 kg sertéscomb szeletelve
                      zsír vagy olaj a sütéshez
                      1-2db paradicsom
                      1 nagy hagyma
                      1-2 paprika
                      1-2 paradicsom
                      2-3 gerezd fokhagyma
                      só, bors
Elkészítése: A húst megmossuk és utána kiklopfoljuk sózzuk, borsozzuk. Ezután állni hagyjuk, de ez el is hagyható. Ezután a zsírt felolvasztjuk de lehet olajon is, majd átsütjük mindkét oldalán. Utána  egy jénaiba szépen sorba fektetjük. Közé rakjuk a felszeletelt paprikát, paradicsomot, hagymát és fokhagymát. kevés vizet öntünk alá  és lefedve sütjük kb. 1 óráih és közben megnézzük, hogy megpuhult e. A végén fólia nélkül pirosra sütjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése