2016. augusztus 13., szombat

Csőben sült csirkemell /Apróséf/




Hozzávalók

A csirkemell elősütéséhez

A mártáshoz

A sütőforma kikenéséhez

  • 1 evőkanál vaj
  • 1 evőkanál zsemlemorzsa

A tetejére

  • 75 g  sajt (reszelt)

Elkészítése: Egy kevés olajon a húsok mindkét oldalát megsütjük. Egy tálkában csomómentesre keverjük a lisztet a tojással és a főzőtejszínnel. Hozzáadjuk a snidlinget, belereszeljük a fokhagymát, majd az egészet alaposan összekeverjük. Egy tűzálló tálat kikenünk vajjal, megszórjuk zsemlemorzsával, majd belefektetjük az elősütött hússzeleteket. A húsra öntjük a tejszínes mártást, majd megszórjuk reszelt sajttal.200 C fokos sütőben kb. 25 perc alatt arany barnára sütjük. A sütési idő és hőfok sütőfüggő. Érdemes időnként ellenőrizni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése