2019. július 18., csütörtök
Paradicsomos káposzta lassúban
Hozzávalók: 1 fej káposzta
1-2 hagyma
1 l paradicsomlé
só, cukor
liszt, olaj
pirospaprika
Elkészítése: A káposztát félbe vágjuk, kivágjuk a torzsáját és felszeleteljük. Mikor legyalultam akkor nem főtt meg puhára. Ezért inkább késsel szeletelem. Betettem a lassúfőzőbe. A hagymát felkockáztam és elkevertem. Sóztam, cukroztam és ráöntöttem a paradicsomlét és vizet, hogy ellepje. 8 órát főztem mert akkor lett olyan puha az állaga amit szeretek. Rántást készítettem és tettem bele pirospaprikát a színe miatt. Régebben ilyet nem tettem bele ezt nemrég tanultam. Főztem még egy fél órát.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése