2019. július 18., csütörtök

Paradicsomos káposzta lassúban




Hozzávalók: 1 fej káposzta
                      1-2 hagyma
                      1 l paradicsomlé
                       só, cukor
                       liszt, olaj
                       pirospaprika

Elkészítése: A káposztát  félbe vágjuk, kivágjuk a torzsáját és felszeleteljük. Mikor legyalultam akkor nem főtt meg puhára. Ezért inkább késsel szeletelem. Betettem a lassúfőzőbe. A hagymát felkockáztam és elkevertem. Sóztam, cukroztam és ráöntöttem a paradicsomlét és vizet, hogy ellepje. 8 órát főztem mert akkor lett olyan puha az állaga amit szeretek. Rántást készítettem és tettem bele pirospaprikát a színe miatt. Régebben ilyet nem tettem bele ezt nemrég tanultam. Főztem még  egy fél órát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése