2015. január 23., péntek

Csirkemájas rizottó

 





Hozzávalók: 1 fej hagyma
                     kevés zeller
                     1 sárgarépa
                     1 ek. paradicsompüré
                     70 dkg csirkemáj
                     1 dl vörösbor ha nincs akkor víz
                     1 húsleves kocka
                     só, bors, petrezselyem, bazsalikom
                     reszelt sajt
                     2 bögre rizs szokásos módon megfőzve

Elkészítése: A hagymát megpirítjuk a vaj és olaj keverékén, rádobjuk a reszelt sárgarépát, petrezselymet, zellert majd belekeverjük a kockára vágott májat. Meglocsoljuk a vörösborral és ha elforrt hozzáadjuk a leveskockát és pici vizet teszünk hozzá és a paradicsompürét. Ízesítjük sóval borssal és bazsalikommal. Elkészítjük a rizst és ha kész akkor összekeverjük és megszórjuk reszelt sajttal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése