Hozzávalók: 1 fej hagyma
kevés zeller
1 sárgarépa
1 ek. paradicsompüré
70 dkg csirkemáj
1 dl vörösbor ha nincs akkor víz
1 húsleves kocka
só, bors, petrezselyem, bazsalikom
reszelt sajt
2 bögre rizs szokásos módon megfőzve
Elkészítése: A hagymát megpirítjuk a vaj és olaj keverékén, rádobjuk a reszelt sárgarépát, petrezselymet, zellert majd belekeverjük a kockára vágott májat. Meglocsoljuk a vörösborral és ha elforrt hozzáadjuk a leveskockát és pici vizet teszünk hozzá és a paradicsompürét. Ízesítjük sóval borssal és bazsalikommal. Elkészítjük a rizst és ha kész akkor összekeverjük és megszórjuk reszelt sajttal.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése